Beschrijving:
Kipfilet zonder binnenfilet, zonder huid, zonder bot, gecalibreerd bijv. 120g; 140g; 160g; 180g; 200g; 220g;
Herkomst:
Duitsland; Polen; Letland; Litouwen; Roemenië; Spanje; Slowakije; Tsjechië; Oekraïne; EU 12; EU 15; EU 28; Europa
Certificaten:
Halal; IFS; BRC; QS; Vier Voeten; Dierenwelzijn zijn in diverse combinaties mogelijk
Houdbaarheid/ Opslag:
bij 0 – 4° C los 7 dagen, vacuum 10 – 14 dagen na slachtdatum
bij -18° C 12 – 24 maanden na slachtdatum
Verpakking:
5 Kg / 10 Kg IQF, Polybag of lagen bevroren in doos
Beschrijving: Kalkoenborst zonder huid, zonder botten, met binnenfilet, naturel of met peper (op bestelling ook met huid leverbaar)
Herkomst: Brazilië; Chili; Argentinië; Israël
Certificaten: Halal, BRC en/of IFS afhankelijk van het slachthuis
Houdbaarheid/ Opslag: bij -18° C 18 -24 maanden na slachtdatum Verpakking: Polyblock, Jumbokarton, wegwerp houten pallet; IQF, polyzak in karton